Oscars kijken? NET5 zendt de Oscars live uit op 5 maart aanstaande!

Nu aan het lezen

Mis niets van de Oscars en kijk ook dit jaar mee vanaf je eigen bank

Mis niets van de Oscars en kijk ook dit jaar mee vanaf je eigen bank

De Oscars worden al weer bijna uitgereikt. Wij kunnen niet wachten om erachter te komen welke films, acteurs en regisseurs dit jaar met zo’n prachtig goud beeldje naar huis gaan. Als echte fan wil je hier natuurlijk niets van missen en wil jij ook de uitreiking van de Oscars kijken!

Gelukkig heeft Net5 daar de oplossing voor: voor het derde jaar worden de uitreiking van The Oscars live uitgezonden op deze zender.

90e uitreiking

Dit jaar is het de 90e(!) uitreiking van de Oscars. Dit gebeurt in de nacht van zondag 4 op maandag 5 maart, tussen 2.30 en 6.00 uur. Mocht je geen zin hebben om wakker te blijven, dan kun je er ook voor kiezen om gewoon de samenvatting te bekijken. Deze wordt uitgezonden op 5 maart.

Jimmy Kimmel heeft, net als vorig jaar, de eer om de uitreiking te presenteren.

Kansmakers

Er zijn een aantal films die zéér waarschijnlijk wel een Oscar zullen binnenslepen. Zoals The Shape of WaterGet OutMudbound en Dunkirk. We zijn heel benieuwd hoe deze 90e nominatie zal verlopen! 

Avalon (28) schrijft over het klimaat, ondernemen en alles over de nieuwste films en series (om deze vervolgens zelf te gaan bingen).

Meest gedeeld

Meld je aan voor de nieuwsbrief.