Mis nooit meer de leukste momenten met deze nieuwe Snapchat functies - Vance

Nu aan het lezen

Mis nooit meer de leukste momenten met deze nieuwe Snapchat functies

Mis nooit meer de leukste momenten met deze nieuwe Snapchat functies

Heb jij dat ook altijd? Wil je net het beslissende doelpunt opnemen, of je favoriete scène uit een film, is je Snapchat video te snel klaar. Precies op het moment dat 10 seconden voorbij zijn, gebeurt het. Zo lukt het nooit om leuke, spontane momenten op te nemen. Daar heeft Snapchat iets op bedacht met de volgende functie.

Multi-Snap

Met de nieuwe functie Multi-Snap hoef je nooit meer iets te missen en krijg je meer tijd om het moment vast te leggen. Je kan vanaf nu maar liefst zes 10-seconden video’s achter elkaar opnemen. Zo hoef je nooit meer te gokken wanneer je vriendin binnen komt op haar surprise party, of wanneer je favoriete artiest begint met het eerste nummer.

Hoe het werkt? Je drukt tien seconden lang op je opneem-knop en blijft na de tien seconden doordrukken. Nu begint meteen een nieuwe opname. Onderaan je scherm verschijnt elke keer een miniatuur van je opname, zodat je ziet hoeveel filmpjes je hebt. Na je zes opnames, word je meegenomen naar een scherm waar je alle filmpjes kan opmaken zoals je wil. Je kan hier ook een filmpje uit de sequentie halen, door simpelweg de betreffende opname naar de prullenbak te slepen.

Tint Brush

Ook altijd willen weten hoe blauw haar jou staat, of hoe je hond er uit zou zien met een ander kleurtje? Ook daar heeft Snapchat een nieuwe functie voor. Met Tint Brush kan je aan elk object in je foto een kleur toevoegen – zo kan je zelfs de skyline van kleur veranderen.

Na het nemen van een Snap, vind je de Tint Brush icoon als je het schaartje aantikt in je Toolkit. De nieuwe brush verschijnt samen met een aantal nieuwe stickers, een gum en achtergronden. Selecteer eerst een kleur en traceer daarna het deel dat je van kleur wilt veranderen. Voilá! Je ziet de wereld opeens letterlijk door een roze bril.

De nieuwe functies zijn vanaf nu beschikbaar voor iOS en Android toestellen. En snappen maar!

Content producer voor Vance, Dutchcowgirls en Numrush. Ze schrijft met een kritische blik over technologie en kunst en hoopt zo haar steentje bij te dragen aan de maatschappij.

Meld je aan voor de nieuwsbrief.