De mooiste Kantoren van Nederland die we dit jaar bezochten - Vance

Nu aan het lezen

De mooiste Kantoren van Nederland die we dit jaar bezochten

De mooiste Kantoren van Nederland die we dit jaar bezochten

Helpt een mooie omgeving bij het bedenken van creatieve ideeën? Zorgt een lekkere en gezellige lunch voor extra motivatie en hoe is het om elke dag te werken in een gebouw dat soms lijkt op een museum of speeltuin in plaats van een kantoor?

Om de proef op de som te nemen gingen wij dit najaar een kijkje nemen in de mooiste kantoren van Nederland. Met het einde van het jaar in zicht leek het me een goed idee om even een top 5 te maken van de mooiste kantoren van Nederland waar wij dit jaar welkom waren.

1. Google

Google-office-bakfiets
Foto: Justin Livesey

Een bakfiets als receptie, een caravan als vergaderruimte en een Febo muur als informatica magazijn. Het kantoor van Google in Amsterdam heeft een oranje jasje gekregen. Overal vind je van die grappige verwijzingen naar de Nederlandse cultuur.

Bekijk alle foto’s van het kantoor van de internetgigant.

2. Joolz

Joolz-office-lunch
Foto: Marit Hilarius

Kinderwagenfabrikant Joolz heeft een uniek kantoor omdat het vol staat met tropische planten. Je voelt je eerder op vakantie dan op het werk als je hier binnenkomt. De werknemers vergaderen er gewoon tussen de bananenplanten en vissen in de kassen, die ook nog eens het geluid dempen.

Ontdek hier meer van dit mooie kantoor.

3. Facebook

Facebook-logo-office-amsterdam
Foto: Justin Livesey

Facebook opende onlangs een nieuw kantoor in Amsterdam, waar wij als eerste een bezoekje in mochten brengen. Het kantoor is ingericht zoals de sociale-mediasite zelf: heel open, gezellig en sociaal.

Hoe Facebook zijn medewerkers verwent met een lekkere lunch en veel meer lees je hier.

4. Imbull

Imbull-office-ramen
Foto: Justin Livesey

Imbull is het bedrijf achter verschillende populaire kortingssites overal ter wereld. Hun ideeën worden bedacht tussen de spirituele muren van de oude Oranjekerk in Amsterdam.

Ontdek hier hoe ze de enorme ruimte hebben omgebouwd tot een praktische kantoorruimte.

5. Nuon

Nuon-office
Foto: Justin Livesey

Sinds Nuon is overgenomen door het Zweedse bedrijf Vattenfall, heeft het ook de Scandinavische huisstijl overgenomen. Hierdoor ziet het kantoor eruit als de binnenkant van een interieurmagazine.

Krijg een uniek beeld achter de schermen van de energieleverancier.

To be continued

We zijn nog steeds druk bezig met het zoeken naar de mooiste kantoren van Nederland. Verwacht in 2017 alvast een inkijkje bij prachtige kantoren zoals Coolblue en Alliander. Alleen maar mooie dingen!

Hoi! Wij maken Vance. Met een klein redactieteam schrijven we elke dag over toffe films en series maar ook over ander belangrijk nieuws in de wereld. Wil je dat wel eens van dichtbij bekijken door stage te lopen op onze redactie? Stuur dan eens een mailtje naar redactie at vance punt nl. Brabantse roots niet verplicht, Bossche bol meenemen op eerste gesprek mag wel.

Meld je aan voor de nieuwsbrief.