Nieuwe trailer van Star Wars Rogue One toont oorsprong Death Star - Vance

Nu aan het lezen

Nieuwe trailer van Star Wars Rogue One toont de oorsprong van de Death Star

Nieuwe trailer van Star Wars Rogue One toont de oorsprong van de Death Star

De nieuwe Star Wars film, Rogue One: A Star Wars Story komt in december in de zalen. Dit is niet het langverwachte vervolg op The Force Awakens, maar wel een spin-off van de Star Wars films. Het verhaal neemt ons mee naar de oorsprong van de Death Star en The Rebellion, die we voor het eerst zagen in A New Hope.

Bij de eerste officiële trailer van Rogue One, waren nogal wat fans teleurgesteld omdat ze een vervolg op The Force Awakens hadden verwacht en geen enkel personage van de legendarische George Lucas-films herkenden. Deze tweede en langere trailer maakt iedereen echter nog enthousiaster omdat er één personage terug in opduikt: Darth Vader.

Built on hope

Dat is niet toevallig, want de film speelt zich af voor A New Hope, waarin een groep rebellen plannen maakt om de ontwerpen voor de Death Star te stelen. In Rogue One zien we het ontstaan van deze groep rebellen en de oorsprong van de Death Star.

Ik ben er voorlopig zelf nog niet uit wat ik over de nieuwe Star Wars film moet denken. In deze trailer zien we echter dat The Rebellion gebouwd is op hoop. Ik bouw mijn verwachtingen voor de nieuwe film alvast in dezelfde lijn: in de hoop dat ie goed zal zijn.

Hoi! Wij maken Vance. Met een klein redactieteam schrijven we elke dag over toffe films en series maar ook over ander belangrijk nieuws in de wereld. Wil je dat wel eens van dichtbij bekijken door stage te lopen op onze redactie? Stuur dan eens een mailtje naar redactie at vance punt nl. Brabantse roots niet verplicht, Bossche bol meenemen op eerste gesprek mag wel.

Meld je aan voor de nieuwsbrief.