Zien: De laatste nieuwe trailer van Rogue One, A Star Wars Story - Vance

Nu aan het lezen

Zien: De laatste nieuwe trailer van Rogue One, A Star Wars Story

Zien: De laatste nieuwe trailer van Rogue One, A Star Wars Story

Vanaf 14 december is de spin-off van Star Wars, Rogue One: A Star Wars Story, te zien in de bioscoop. De film belooft nu al heel veel goeds, omdat het weer een nieuw verhaal is in a galaxy far far away en er ook een oude bekende in meespeelt. De nieuwe en laatste trailer voor de film in de bioscoop te zien is, bevestigt dat voorgevoel nog maar eens.

De trailer laat namelijk zien hoe we opnieuw worden meegenomen naar de wereld van Star Wars. De film gaat over de bouw van de Death Star en het begin van de rebellie tegen The Dark Side van The Force.

Met de première van Rogue One in het vooruitzicht krijgen we nu ook steeds meer aanwijzingen naar de verhaallijnen. Zo wordt er bijvoorbeeld uitgeweken naar de jeugd van Jyn en waarom zij als klein meisje een raadselachtig kristal krijgt als ketting. Daarnaast zien we ook dat er een grote rol is weggelegd voor een droid, K-2SO genaamd. Ik ben benieuwd of die de populariteit van C-3PO, R2-D2 en BB-8 zal kunnen overstijgen.

Hoi! Wij maken Vance. Met een klein redactieteam schrijven we elke dag over toffe films en series maar ook over ander belangrijk nieuws in de wereld. Wil je dat wel eens van dichtbij bekijken door stage te lopen op onze redactie? Stuur dan eens een mailtje naar redactie at vance punt nl. Brabantse roots niet verplicht, Bossche bol meenemen op eerste gesprek mag wel.

Meld je aan voor de nieuwsbrief.