Onheilspellende teaser werpt eerste blik op nieuwe Lara Croft: Alicia Vikander - Vance

Nu aan het lezen

Onheilspellende teaser werpt eerste blik op nieuwe Lara Croft: Alicia Vikander

Onheilspellende teaser werpt eerste blik op nieuwe Lara Croft: Alicia Vikander

Lara Croft is de definitie van de powervrouw. Sinds de jaren ’90 weet de rondreizende archeologe van het spel Tomb Raider menig gamenerd te imponeren. Met haar ijzersterke wil en indrukwekkende bewegingsarsenaal gaat zij geen avontuur uit de weg. Het spel wordt later zelfs verfilmd waarin niemand minder dan Angelina Jolie de hoofdrol op zich neemt.

De nieuwe Lara Croft

Inmiddels is het alweer 14 jaar geleden dat de laatste film van Tomb Raider uit kwam. Tijd dus voor een nieuw hoofdstuk met daarin een nieuwe vertolking van de powervrouw. Afgelopen april werd bekend dat er een nieuwe verfilming komt, waarin actrice Alicia Vikander (Testament of Youth) de hoofdrol op zich neemt. Warner Bros. en MGM brengen gisteren eindelijk twee eerste sneak previews uit van de nieuwe Lara Croft, een poster én teaser trailer.

Terug naar het begin

De onheilspellende poster introduceert Vikander als de nieuwe heldin. De verfilming gaat terug naar het begin van het verhaal. Vikander speelt in de film de 21-jarige Lara Croft uit Londen. Zij wordt achtervolgd door de schijnbare dood van haar archeologische vader en maakt het haar missie hem te vinden. Dit is waar haar avontuur begint. De nieuwe Tomb Raider van regisseur Roar Uthaug komt in maart 2018 uit.

Content producer voor Vance, Dutchcowgirls en Numrush. Ze schrijft met een kritische blik over technologie en kunst en hoopt zo haar steentje bij te dragen aan de maatschappij.

Meest gedeeld

Meld je aan voor de nieuwsbrief.