Sense8-fans opgelet: de trailer van de finale is er eindelijk

Nu aan het lezen

Sense8-fans opgelet: de trailer van de finale is er eindelijk

Sense8-fans opgelet: de trailer van de finale is er eindelijk

Toen Netflix in juni vorig jaar besloot om Sense8 na twee seizoen stop te zetten, waren fans op zijn zachtst gezegd not amused. Er kwam een protest, want wij willen natuurlijk zien hoe de serie afloopt. En Netflix luisterde. Er komt een finale voor de serie, en de eerste trailer is nu verschenen.

Het grootste probleem met het stopzetten van de serie, was dat het tweede seizoen eindigde met een gigantische cliffhanger. We zagen namelijk hoe zeven van de hoofdpersonen op weg waren om nummer acht uit de handen van wetenschappers die op hem wilden experimenteren te redden.

Hoewel de serie moest stoppen vanwege te weinig kijkers, kwam er een gigantisch protest vanuit de fans. Op sociale media startten zij een campagne om de serie toch terug te brengen. We wilden namelijk maar één ding: een afsluiting. Een mooie afronding voor dit verhaal.

Finale van 2 uur

Minder dan een maand later liet Lana Wachowski, mede-showrunner van de serie, weten dat Netflix goedkeuring had gegeven voor een finale van maar liefst 2 uur. Daarin worden de losse eindjes van de show aan elkaar geknoopt.

De allerlaatste aflevering verschijnt op 8 juni op Netflix. Maar je kunt nu dus vast genieten van de trailer voor de aflevering.

Eveline is 29 jaar, woont in Utrecht en schrijft voor Vance over technologie. Daarnaast is ze een wandelende IMDB en groot fan van Harry Potter, Doctor Who en Star Wars.

Meld je aan voor de nieuwsbrief.