Zien: de eerste beelden van de 'Harry Potter Wizards Unite' game - Vance

Nu aan het lezen

Zien: de eerste beelden van de ‘Harry Potter Wizards Unite’ game

Zien: de eerste beelden van de ‘Harry Potter Wizards Unite’ game

De game werd al in 2017 aangekondigd door Warner Brothers, maar trouwe Harry Potter fans moesten flink geduld hebben. Waar de Pokémon GO game nog steeds gespeeld wordt door de fans, zijn sommigen ook wel toe aan iets nieuws. Goed nieuws, want de Harry Potter Wizards Unite game zit er eindelijk aan te komen.

Voor het spel moet je de straat op, iets dat we ook al kennen uit de Pokémon GO game. De game wordt gemaakt door Niantic, in samenwerking met Warner’s Portkey Games. Je gaat in je eigen buurt op zoek naar magie, waarbij gebruik gemaakt wordt van de films en boeken van Harry Potter, maar ook met elementen uit Fantastic Beasts.

Doel van het spel

Het doel van het spel is om magische wezens en voorwerpen te vinden. Daarnaast is het de bedoeling dat je betoveringen uitvoert vanaf je smartphone. Met zogenaamde Portkeys kom je op bijzondere plekken in het tovenaars-universum. Daarnaast zijn er locaties die via augmented realtiy bijvoorbeeld een kroeg zijn geworden.

De kans is groot dat ook dit spel van Niantic weer flink gaat scoren. Hoewel het aantal Pokémon GO spelers flink is gedaald, zijn er alsnog zo’n 60 miljoen actieve gebruikers van over de hele wereld. Dat is dan ook de reden dat het spel nog steeds miljoenen oplevert. Er wordt dan ook verwacht dat Harry Potter Wizards Unite ook een flinke knaller gaat worden.

Bekijk hier de eerste beelden of probeer de game zelf al uit via de website, hier kun je je ook al registreren voor nieuwe updates.

Avalon (28) schrijft over het klimaat, ondernemen en alles over de nieuwste films en series (om deze vervolgens zelf te gaan bingen).

De Ochtendprofeet is er niks bij, mis nooit het laatste Harry Potter nieuws.