Zien: Lily Collins in nieuwste Netflix Original 'Emily in Paris'

Nu aan het lezen

Zien: Lily Collins in nieuwste Netflix Original ‘Emily in Paris’

Zien: Lily Collins in nieuwste Netflix Original ‘Emily in Paris’

Heb je zin in een nieuwe, heerlijke romantische komedie serie? Dan zit je de komende tijd wel goed. Want vanaf 2 oktober is Emily in Paris te zien. Het geeft ons de Gossip Girl-feelings die we jaren geleden voelden, maar dan net even anders. Actirce Lily Collins schittert in de hoofdrol en is de te zien als, hoe kan het ook anders, Emily.

Emily in Paris

De serie gaat over de jonge, ambitieuze vrouw Emily die naar Parijs verhuist. Als ambitieuze marketingmanager uit Chicago weet ze namelijk haar droombaan in Parijs te bemachtigen als haar bedrijf een Frans luxe marketingbureau overneemt. Haar taak? Het vernieuwen van de sociale media strategie.

In Parijs maakt Emily talloze avonturen mee en staan er een aantal verrassende uitdagingen voor haar te wachten. Ze probeert haar Franse collega’s voor zich te winnen en nieuwe vrienden te maken. En natuurlijk komen er hier en daar ook nog wat nieuwe romances voorbij. Een heerlijke wegkijker dus, deze serie.

Cast

Naast Lily Collins zien we Ashley Park (Mean Girls on Braodway) Philippine Leroy Beaulieu (Call My Agent!), Lucas Bravo (Smart Ass), Samuel Arnold (Anthony & Cleopatra), Kate Walsh (The Umbrella Academy) en meer.

De serie wordt geproduceerd door Darren Star (die onder andere ook Sex & The City produceerde) , Jax Media en MTV Studios.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk hier de eerste beelden van de nieuwe Netflix Original:

Avalon (28) schrijft over het klimaat, ondernemen en alles over de nieuwste films en series (om deze vervolgens zelf te gaan bingen).

Meld je aan voor de nieuwsbrief.