Dit moet je weten over de nieuwste geluidservaring: muziek in 8D

Nu aan het lezen

Dit moet je weten over de nieuwste geluidservaring: muziek in 8D

Dit moet je weten over de nieuwste geluidservaring: muziek in 8D

Muziek kan je in de meeste gevallen door een moeilijke tijd heen helpen. Nu we voorlopig niet meer naar concerten kunnen gaan om optredens te ervaren, halen we de geluidservaring maar gewoon in huis. Want met muziek in 8D lijkt het alsof je live bij een concert aanwezig bent. Maar wat is het eigenlijk precies?

Het is van belang om de muziek in 8D met een koptelefoon of oordopjes te luisteren voor de optimale beleving. Gek genoeg lijkt het alsof de muziek compleet om je heen draait en alsof je het concert live beleefd.

Muziek in 8D

De techniek achter deze nieuwste geluidservaring bestaat eigenlijk al veel langer. Maar nu er een remix met Billie Elish het internet overgaat, is iedereen hier plotseling van op de hoogte. Goeie timing, want het is waarschijnlijk iets waar we nu allemaal wel wat aan hebben: een feestje thuis. Want nu we onze vrienden en familie niet meer kunnen opzoeken, moet je er in je eentje maar gewoon het beste van maken.

Als je de muziek met een koptelefoon luistert, lijkt het alsof het rondom je hoofd klinkt. Benieuwd geworden? Luister hier het nummer (mét oordopjes):

Avalon (28) schrijft over het klimaat, ondernemen en alles over de nieuwste films en series (om deze vervolgens zelf te gaan bingen).

Meld je aan voor de nieuwsbrief.