Zien: De tweede en laatste trailer voor Stranger Things 2 is hier - Vance

Nu aan het lezen

Zien: De tweede en laatste trailer voor Stranger Things 2 is hier

Zien: De tweede en laatste trailer voor Stranger Things 2 is hier

Fans van Stranger Things wachten al meer dan een jaar op nieuwe informatie over Eleven en meer spooky gebeurtenissen in het kleine stadje Hawkins en de Upside Down.

In de eerste teaser trailer voor Stranger Things 2, zagen we al wat vage beelden van wat ons voor dit tweede seizoen te wachten staat. De officiële trailer van de semi-klassieke horrorserie met een eighties touch laat nieuwe dingen zien over wat de makers in petto hebben voor de kinderen van Stranger Things. En geloof ons: het is freaky as hell.

Upside Down

Eleven, gespeeld door Millie Bobby Brown, is terug – maar dat wisten we al. Ze leeft van Eggos (Amerikaanse eierwafels) in de bossen, zo blijkt. Ook de terugkeer van Will Byers uit de Upside Down ten spijt, zijn de inwoners van Hawkins nog steeds in de ban van de verschrikkelijke gebeurtenissen een jaar eerder.

Alles lijkt weer normaal, maar schijnt bedriegt, schrijven de makers. Er heerst een dreigende duisternis voor alle overlevenden van het kleine stadje.

Hoe dat er echt uit ziet, merken we op 27 oktober. Things are getting freaky…

Hoi! Wij maken Vance. Met een klein redactieteam schrijven we elke dag over toffe films en series maar ook over ander belangrijk nieuws in de wereld. Wil je dat wel eens van dichtbij bekijken door stage te lopen op onze redactie? Stuur dan eens een mailtje naar redactie at vance punt nl. Brabantse roots niet verplicht, Bossche bol meenemen op eerste gesprek mag wel.

Meld je aan voor de nieuwsbrief.